Lightroom 3 e-book over zwart wit conversie.

Mijn gewaardeerde collega en expert Adobe Lightroom 3 Piet Van den Eynde van MoreThanWords doet het weer….

Alsof het schrijven van het meest complete naslagwerk der lage landen over Lightroom 3, het geven van doorgedreven trainingen en opleidingen Lightroom en Photoshop, het geven van cursussen strobist alsook het fotograferen en reizen-met-de-fiets-door-verre-landen-gedurende-een-jaar nog niet genoeg is, heeft Piet zijn kennis over post productie in Lightroom 3 voor zwart wit conversie in een e-book gegoten.

Piet kennende zal dit weer een meer dan volledig naslagwerk zijn voor iedereen die graag eens een beeld omzet naar zwart wit via Lightroom (en de vele plugins die daarvoor beschikbaar zijn) en daardoor zijn beeld veel doorgedrevener kan bewerken en naar zijn hand kan zetten dan wat tot nog toe voor mogelijk gehouden werd.

Wil je er alles over weten, volg dan Piet zijn blog of deze link ….

Light, Science & Magic

‘t Klinkt als een eigenaardige nieuwjaarsgroet, maar ‘t is de titel van het gelijknamige boek over de karakteristieken en gedragingen van licht. Ik heb het mezelf cadeau gedaan en vandaag kreeg ik het thuis bezorgd. Jippie!

Je mag het me anders gerust toewensen (Light, science and magic). Lijkt me leuk, zo een jaartje spelen met licht ….

En dat is precies wat ik ga doen dit jaar. Mezelf verbeteren als fotograaf – en als het even kan ook als mens, vader en echtgenoot.

‘t Is hier bijna 2 weken stil geweest op deze blog – ik heb echt wat vakantie genomen en afstand genomen van mijn computer – maar nu vliegen we er weer in.

Aan iedereen, een gelukkig nieuwjaar!