Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is het commerciële luik van mijn activiteit als freelance fotograaf, simpelweg omdat dit type van fotografie me het meest boeit.

Al meer dan 15 jaar lang specialiseer ik me daarom als commerciële fotograaf in bedrijfsfotografie, met grote interesse in portretfotografie, architectuurfotografie en industriële fotografie. Daarenboven heb ik een speciale affiniteit met kunstreproducties.

Actieradius en type werk

Ik werk vanuit Leuven, maar bedien vlot de hele regio (Brussel, Gent, Mechelen, Antwerpen). Zelfs voor fotoshoots buiten deze regio kan je me contacteren.

Door het type van fotoshoots werk ik voor diverse opdrachtgevers: portretfoto’s voor magazines en tijdschriften, hedendaagse portretfotografie voor KMO’s en de industrie, HR bedrijven en law-firms. Als fotograaf kom ik naar je bedrijf toe met alle materiaal dat nodig is om professionele foto’s te maken.

Portretfotograaf

Ik bied u diverse vormen van portretfotografie aan: headshots, locatieportretten, portret voor corporate ID.

In uw bedrijf

Voor uw portretten kom ik naar u toe: ik portretteer personen steeds op locatie. Dat betekent dat uw portretfoto’s in uw bedrijf kunnen gemaakt worden. Daarbij kan een locatie gezocht worden (in of buiten uw bedrijf) of een studiosetup gebouwd worden (inclusief studiobelichting). Omdat er bij portretfotografie vaak met studiolicht gewerkt wordt, kunnen professionele portretten op de meest diverse locaties gemaakt worden en er professioneel blijven uit zien. Bij zo’n fotoshoot breng ik lichten en eventueel een achtergrond mee, om een studio op te bouwen. De foto’s kunnen onmiddellijk op computer bekeken worden, zodat iedereen zijn of haar beeld zelf kan kiezen.

Ervaring

Na meer dan 15 jaar als portretfotograaf te werken heb ik veel ervaring met het werken van mensen in diverse bedrijven en industriën: of het nu op een werf, in een kantoor, ergens te velde of in een achterafkamertje moet gebeuren, ik heb het allemaal gedaan.

Een reeks voorbeelden vindt u op de portretpagina van bedrijfsfotografie. Ik werk niet met een studio in Leuven, maar bouw dus een mobiele studio op locatie.

Klanten boeken mij voor mijn aangename manier van werken, mijn professionaliteit tijdens fotoshoots en uiteraard de kwalitatieve beelden.

Architectuurfotograaf

Ik heb een lange voorgeschiedenis voor alles wat met de bouwnijverheid te maken heeft. Zo ook als architectuurfotograaf.  Daarom lever ik graag beelden voor vastgoedkantoren (immo) en werk ik voor diverse bedrijven en magazines.

Architectuurfotografie houdt zowel interieurfotografie in (met beelden van appartementen en huizen voor immo, bedrijven en kantoorruimten, showrooms, winkelinrichtingen, technieken…) als exterieurfotografie.

Industriële fotograaf

Als industriële fotograaf werk ik voor diverse sectoren: fotografie voor de bouwnijverheid, beeldmateriaal voor de automobiel en transportsector, foto’s voor folders en jaarverslagen van high-tech bedrijven, etc …. Als industriële fotograaf werk ik graag voor diverse lokale en internationale bedrijven.

 

Hieronder vind je een beperkt aantal beelden uit de galerij van bedrijfsfotografie.  Voor meer specifieke galerijen, klik door naar architectuurfotografie, industriële fotografie en portretfotografie.