Portretfotografie

Portretfotografie is een groot deel van mijn werk als professioneel fotograaf.  Ik maak daarbij zowel foto’s op locatie (binnen of buiten) als foto’s die er uitzien alsof ze in studio gemaakt zijn.

Dat kan ik allemaal op uw bedrijf doen.

Studioportretten in uw bedrijf.

Bent u op zoek naar studioportretten?  Dat kan in uw  bedrijf.  Hiervoor heb ik enkel een ruimte nodig waar ik mijn achtergrond en lichten kan opstellen.  Dat mag gerust een duistere ruimte zijn.  Ik neem zelf licht mee.  Fotografie is schrijven met licht, en daarom breng ik graag mijn eigen licht mee.

Bij het maken van studioportretten (portretten voor website, LinkedIn, etc …) kan de geportretteerde steeds het beeld zien tijdens de shoot.  Want tijdens het fotograferen stuur ik de beelden rechtstreeks naar de computer  door.   Zo krijgt de geportretteerde ogenblikkelijk het beeld te zien op het computerscherm.  Daarna nemen we even de tijd om er, samen met de geportretteerde, het beste beeld uit te kiezen.

Bedrijfsportretten op locatie.

Zoekt u eerder locatieportretten?  Of beelden van uw werknemers op de locatie waar ze hun werk uitvoeren?  Of portreten op een door u gekozen locatie?

Het kan allemaal. En ik doe het graag in samenspraak met u bij de voorbereiding van de opnamen.

Even geduld, de beelden van de galerij Portretfotografie zijn aan het laden.